چوب پلاست نمای ساختمان
در سالهای اخیر استفاده از چوب در معماری ساختمانها طرفداران زیادی پیدا کرده است و از آن برای زیباسازی نما، کف ساختمان و دیگر سازهها استفاده میشود .
چرا که زیبایی خاص و منحصر به فردی را به خانه و محیط زندگی شما میدهد.
احتمالاً اصطلاح ترموود کف یا نما به گوشتان خورده است. در این مقاله در مورد این مصالح ساختمانسازی مانند قیمت چوب ترموود و هزینه نصب آن و … صحبت خواهیم کرد.
در گذشته نیز مردم از چوب عمدتا برای ساخت خانه، وسایل دفاعی، وسایل حمل و نقل و وسایل کشاورزی استفاده میکردند.
به عبارت دیگر چوب یکی از نخستین موادی است که از ابتدای زندگی بشر به صورت فراوان و طبیعی در دسترس او بوده و به همین دلیل هم انسانها سالیان زیادی است ،که از این ماده برای ساختمان سازی و دیگر خدمات استفاده میکنند.
بعد از آنکه چوب به صورت طبیعی در اختیار انسان قرار گرفت بشر به این موضوع پی برد که با حرارت دادن سطح چوب میتواند آن را برای استفاده در فضای بیرونی مقاومتر کند.
ترموود را در واقع به فرآیند خشک کردن چوب به همراه گردش هوا و بخار آب میگویند که در این فرآیند مغز داخلی چوب تا دمای ۱۸۵ تا ۲۲۰ درجه سانتی گراد هم میرسد.
که این حرارت دیدن موجب میشود تا رطوبت داخل چوب به زیر ۶ درصد برسد و بر اساس این فرآیند اعمال شده بر روی چوب اسید موجود در آن تبخیر شده و هر گونه جاندار میکروسکوپی در آن پاکسازی میشود.
کاربرد ترموود در فضای داخلی و خارجی خانه
از این چوب به دلیل استحکام بالایی که دارد و زیبایی آن، در فضاهای مختلف بیرونی و درونی ساختمانها استفاده می شود.
اما از عمدهترین موارد استفاده از آن در ساختمان میتوان ترموود نما، کفپوش فضای باز (Decking) و کفپوش فضای داخلی، گلدان، کف پلهها، بام باغ (Roof Garden)، مبلمان و دکوراسیون داخلی و آلاچیق را نام برد.
اگر به صورت کلی بخواهیم در نظر بگیریم عمدهترین کاربرد این چوب در نما است، که ترموود نما در قسمت خارجی ساختمانها بیشتر از کاربردهای دیگری است که این نوع چوب دارد .
که اغلب از چوب کاج برای ترموود نما استفاده میشود. اما علاوه بر نما از این چوب برای نمای داخلی ساختمان نیز استفاده میشود و ترموود کف نیز یکی دیگر از کاربردهای این نوع چوب است .
که اغلب در مکانهایی که رطوبت زیادی دارد استفاده میشود چرا که دارا بودن شیارهای نیمه عمیق در ترموود کف باعث میشود تا از سر خوردن و لیز خوردن جلوگیری شود.
ترموود کف برای سرویسهای بهداشتی و حمام گزینه مناسبی است.
علاوه بر ترموود کف از این چوب برای ساخت آلاچیق نیز استفاده میشود که اغلب از درخت کاج برای این کار استفاده میشود. برای ساخت روف گاردن یا باغ بام نیز از این چوب استفاده میشود .
که در این صورت از ترکیب نرم چوب و سخت چوب برای ساخت آن استفاده میشود برای مثال چوب کاج در زمره نرم چوبها قرار میگیرد. برای استفاده در سونا خشک نیز از ترموودهای نرم که معطر نیز هست استفاده میشود.
علاوه بر کاربردهایی که اشاره کردیم مبلمان و نشیمن فضای سبز نیز با استفاده از این چوب طراحی میشود چرا که در مقابل انواع شرایط جوی مقاومت بالایی دارد.
عمدهترین کاربرد چوب ترموود در نمای چوب ترموود است که ترموود نما در قسمت خارجی ساختمانها بیشتر از کاربردهای دیگری است که این نوع چوب دارد که اغلب از چوب کاج برای ترموود نما استفاده میشود.
مزایا و معایب استفاده از ترموودها
همانطور که گفتیم نصب چوب ترموود با چوب معمولی تفاوتهای زیادی دارد، که مهمترین آن مقاوت بالای ترموودها در مقایسه با چوب معمولی است .
و عمدتا این کار برای افزایش مقاوت چوب در برابر عوامل محیطی انجام میشود و این کار با اعمال گرمای بالا انجام میشود. در این قسمت به مزایا و معایب این چوب میپردازیم.
مزایای نصب چوب ترموود
- نمای چوب ترموود مقاومت و استحکام زیادی در برابر شرایط جوی متفاوت از جمله گرما، سرما و رطوبت دارد.
- ترموود نما هزینه کمتری برای اجرا و نصب در مقایسه با انواع دیگر دارد.
- نصب چوب ترموود بسیار سریع و آسان انجام میشود چرا که چوب در مقایسه با سایر مصالح سبکتر است و به راحتی نیز قابلیت جداسازی را داشته و تعمیر و نظافت و شستشوی آن ساده است.
- در فرآیند اعمال گرما به چوب مواد مضر موجود در آن مانند فرمالیدها از بین میروند.
- علاوه بر راحتی نصب چوب ترموود، به دلیل آنکه چوب خود یک عایق صوتی خیلی خوب است اگر از آن برای نما استفاده کنید آلودگی صوتی محیط را کمتر احساس خواهید کرد.
- برش دادن این چوب به راحتی انجام شده و برشهای منحنی نیز بر روی آن به راحتی اعمال میشود.
- ترموود نما به دلیل طبیعی بودن چوب حس زیبایی و آرامش و نزدیک بودن به طبیعت را به ساکنان خانه منتقل میکند.
- نمای ترموود و سنگ رطوبت کمتری را به خود جذب میکند و تبادل حرارتی کمتری نیر با محیط اطراف خود دارد که این موضوع موجب میشود تا این نوع چوب کمتر ترک خورده و خاصیت عایق بودن آن افزایش پیدا کند.
- زمانی که شما از نمای ترموود و سنگ استفاده میکنید خیالتان از بابت عدم نقوذ کپک و حشرات موذی دیگر مانند موریانه راحت خواهد بود.
-
معایب نصب چوب ترموود
- مهمترین ایرادی که به ترموودها میتوان گرفت آسیبی است که به محیط زیست وارد میکند چرا که برای اجرای نمای چوب با انواع ترموودها باید تعداد زیادی از درختان جنگل تخریب شده و این موضوع آسیب جدی به محیط زیست میزند و این مشکل در بحث ترموود نما پر رنگتر است.
- اعمال حرارت به چوب ترموود موجب میشود تا چوب مقاومت مکانیکی خود را از دست داده و در مقابل اشعه فرابنفش خورشید نیز آسیب پذیر باشد. اما استفاده از رنگ ترموود خود موجب میشود تا طول عمر این نوع چوب افزایش یابد و این ایراد را رنگ ترموود تحت پوشش قرار دهد.
- علاوه بر آسیبی که خصوصا ترموود نما به محیط زیست وارد میکند، قیمت چوب ترموود نیز در مقایسه با مصالح دیگری که به خصوص برای نماسازی ساختمان استفاده میشود، بیشتر بوده و اجرایی کردن آن برای نما هزینههای زیادی را دارد.
-
انواع ترموود و هزینه آنها
چوب ترموود در انواع مختلف چوب مانند چوب درخت کاج، نوئل، ون و ایروکو در بازار عرضه می شود که برای محافظت از این چوب در مقابل اشعه ماوراء بنفشِ خورشید و همچنین زیبایی چوب ترموود، پوششی از واکس با پایه رنگ آبی، لاک الکل، رنگ یا روغن بر روی آن اعمال میشود که این کار موجب میشود تا نگهداری از این چوب راحت تر شود.
- همانطور که اشارهای داشتیم ترموودها در حالت کلی به دو دسته نرم چوب و سخت چوب تقسیم میشود که در ادامه به توضیح آنها میپردازیم.
- نصب چوب ترموود با چوب معمولی تفاوتهای زیادی دارد که مهمترین آن مقاوت بالای چوب ترموود در مقایسه با چوب معمولی است و عمدتا این کار برای افزایش مقاوت چوب در برابر عوامل محیطی انجام میشود و این کار با اعمال گرمای بالا انجام میشود.
-
نرم چوب ترموود
زمانی که صحبت از نرم چوب ترموود میشود شاید احساس کنید که این نوع چوب کمی ضعیفتر و شکنندهتر از انواع دیگر خود است اما اینطور نیست .
- بلکه نرم این چوب دارای دانسیته یا چگالی کمتر یا همان فاصله مولکولی کمتری است و چون گرههای مرکزی ندارد دارای بافت خاص و زیبایی است.
- نرم چوب به دلیل سبکتر بودن و بافت زیبایی که دارند گزینه مناسبی برای ترموود نما هستند. در واقع نمای چوبی ترموودها عمدتا از نرم چوبها ساخته میشود.تفاوت اصلی نرم چوب و سخت چوب در چگونگی به وجود آمدن آنها است که چوب نرم عمدتا از درختانی سوزنی برگ مانند سرو و صنوبر و کاج به دست میآید ،که به آنها درختان همیشه بهار هم میگویند .
- چرا که در فصل سرد سال برگ خود را از دست نمیدهند و پوشش همیشه سبزی دارند که در تمام سال وجود دارد.
- رنگ چوب این درختان زرد مایل به قرمز است و بهترین نوع آنها در جهان درختان کاج فنلاند است.
- در زمینه خرید این چوب از نوع نرم چوب باید به این نکته بپردازیم که با توجه به رشد سریع درختان از خانواده کاج چوبی که از این نوع درختان به دست میآید به مراتب ارزانتر از انواع دیگر آن است.
- ترموودها در انواع مختلف چوب مانند چوب درخت کاج، نوئل، ون و ایروکو در بازار عرضه می شود که برای محافظت از این چوب در مقابل اشعه ماوراء بنفشِ خورشید و همچنین زیبایی چوب می باشد.
- پوششی از واکس با پایه رنگ آبی، لاک الکل، رنگ یا روغن بر روی آن اعمال میشود که این کار موجب میشود تا نگهداری از این چوب راحت تر شود.
-
سخت چوب ترموود
بر خلاف نرم چوب ترموود، نوع سخت چوب آن دانسیته یا چگالی بیشتری دارد و اغلب نجارها ترجیح میدهند با چوب سخت کار کنند.
- اغلب مبلمانهایی که به شدت چشم گیر هستند از این نوع چوبها ساخته میشوند چرا که تنوع رنگ و بافت و الگوهای رگهها در این نوع چوب بسیار زیاد است.
- سخت چوب ترموود مربوط به درختان پهن برگ میشود که معروفترین نوع آن چوب ون یا راش است که در زمستان برگهای آن ریخته و مجددا در بهار برگهای جدید شروع به رشد میکند.انواع دیگر درختان سخت چوب عبارتند از: چوب گردو، صنوبر،بلوط، افرا، ماهون، گیلاس ، زبان گنجشک و غیره. قیمت چوب ترموود از نوع سخت چوب بیشتر از نوع نرم چوب است .
- و برای خرید ترموودهای سخت از این نوع باید هزینه زیادی پرداخت شود که محصولی که در نتیجه این فرآیند به دست میآید میتواند خیلی گران قیمت باشد.
- به همین دلیل هم سخت چوب به دلیل قیمت بالا و وزن زیادی که دارد در مقایسه با نرم چوب کمتر در ترموود نما به کار میرود.
- اما نصب چوب ترموود از نوع سخت چوب برای کف سازی اماکن پرتردد به دلیل مقاومت بالای آنها گزینه بسیار مناسبی است.
- برای خرید این چوب باید ابتدا قیمت را بررسی کنید، هر متر مربع ایرانی این چوب به صورت خام و قطر پایین و زیر 2 سانتیمتر هزینهای بالغ بر ۴۳۰ هزار تومان باید پرداخته شود ،و سپس هزینههای جانبی آنها را در نظر گرفت. برای مثال برای اجرای نمای ترموود و سنگ باید این هزینهها را مد نظر قرار داد:
- هزینه تهیه مصالح فلزی به منظور زیرسازی ترموود نما
- قیمت چوب ترموود
- هزینه رنگ ترموود برای چوب خام
- قیمت چوب ترموود برای زیرسازی
- دستمزد نصب و اجرای نمای ترموود
اغلب مبلمانهایی که به شدت چشم گیر هستند از این نوع چوبها ساخته میشوند چرا که تنوع رنگ و بافت و الگوهای رگهها در این نوع چوب بسیار زیاد است.
-
جمع بندی
- چوب یکی از نخستین موادی است که از ابتدای زندگی بشر به صورت فراوان و طبیعی در دسترس او بوده و به همین دلیل هم انسانها سالیان زیادی است ،که از این ماده برای ساختمان سازی و دیگر خدمات استفاده میکنند.
- از چوب ترموود به دلیل استحکام بالایی که دارد و زیبایی آن، در فضاهای مختلف بیرونی و درونی ساختمانها استفاده می شود. اما از عمدهترین موارد استفاده از آن در ساختمان میتوان ترموود نما، کفپوش فضای باز (Decking) و کفپوش فضای داخلی، گلدان، کف پلهها، ، بام باغ (Roof Garden)، مبلمان و دکوراسیون داخلی و آلاچیق را نام برد.
- عمدهترین کاربرد این چوب در نمای چوب ترموود است که ترموود نما در قسمت خارجی ساختمانها بیشتر از کاربردهای دیگری است که این نوع چوب دارد که اغلب از چوب کاج برای ترموود نما استفاده میشود.
- نصب چوب ترموود بسیار سریع و آسان انجام میشود چرا که چوب در مقایسه با سایر مصالح سبکتر است و به راحتی نیز قابلیت جداسازی را داشته و تعمیر و نظافت و شستشوی آن ساده است.
- نمای ساختمان با چوب ترموود رطوبت کمتری را به خود جذب میکند و تبادل حرارتی کمتری نیر با محیط اطراف خود دارد که این موضوع موجب میشود تا این نوع چوب کمتر ترک خورده و خاصیت عایق بودن آن افزایش پیدا کند.
- مهمترین ایرادی که به چوب ترموود میتوان گرفت آسیبی است که به محیط زیست وارد میکند .
- چرا که برای اجرای نمای چوب ترموود باید تعداد زیادی از درختان جنگل تخریب شده و این موضوع آسیب جدی به محیط زیست میزند و این مشکل در بحث ترموود نما پر رنگتر است.
- ترموودها در دو نوع نرم چوب و سخت چوب در بازار وجود دارد که تفاوت اصلی نرم چوب و سخت چوب در چگونگی به وجود آمدن آنها است که چوب نرم عمدتا از درختانی سوزنی برگ مانند سرو و صنوبر و کاج به دست میآید .
- که به آنها درختان همیشه بهار هم میگویند چرا که در فصل سرد سال برگ خود را از دست نمیدهند و پوشش همیشه سبزی دارند که در تمام سال وجود دارد.
- در زمینه خرید چوب ترموود از نوع نرم چوب باید به این نکته بپردازیم که با توجه به رشد سریع درختان از خانواده کاج چوبی که از این نوع درختان به دست میآید به مراتب ارزانتر از انواع دیگر آن است.
- بر خلاف نرم چوب ترموود، نوع سخت چوب آن دانسیته یا چگالی بیشتری دارد و اغلب نجارها ترجیح میدهند با چوب سخت کار کنند. اغلب مبلمانهایی که به شدت چشم گیر هستند از این نوع چوبها ساخته میشوند چرا که تنوع رنگ و بافت و الگوهای رگهها در این نوع چوب بسیار زیاد است.
- برای خرید باید بدانید که علاوه بر قیمت، هزینههای جانبی آن نیز شامل هزینه تهیه مصالح فلزی به منظور زیرسازی ترموود نما، هزینه رنگ برای چوب خام، قیمت چوب ترموود برای زیرسازی، دستمزد نصب و اجرای نما میشود.
-
تفاوت ترمووود و چوب پلاست
آیا شما هم از دیدن یک ساختمان با نمای چوب لذت میبرید؟ تا به حال از خود پرسیدهاید که چگونه میتوان از چوب در نمای ساختمان استفاده کرد.
آیا نمای ساختمان چوبی توسط حشرات خورده و خراب نمیشود؟ و یا با گذشت زمان توسط برف و باران پوسیده نمیگردد.
اگر شما هم به دنبال جوابی برای این سوالها میگردید، به هیچ عنوان این مقاله را از دست ندهید.
جواب تمام این سوالها در دو متریال چوب پلاست و ترمووود خلاصه میشود که اغلب اسم آنها را با هم میشنوید.
گروه صنعتی وود پلاست لند از شما دعوت میکند تا در این مقاله با ما همراه شده تا به همهی سوالهای شما درباره کاربردها، ویژگیها، مزایا و تفاوتهای چوب پلاست و ترمووود پاسخ دهد.
در ادامه خواهید خواند:
- تعریف ترمووود و چوب پلاست
- ویژگیها و مزایای چوب پلاست و ترمووود
- چوب پلاست و ترمو وود، کدوم بهتره
- چه کسانی به سراغ استفاده از متریالهای چوب پلاست و ترمو وود میروند
- چوب پلاست و ترمووود چه کاربردهایی دارند (از محوطهسازی تا طراحی نما و دکوراسیون داخلی)
- هزینه اجرای چوب پلاست و ترمووود چقدر است
- بهترین روش نصب چوب پلاست و ترمووود کدام است
- یک مشکل رایج در استفاده از چوب پلاست
- از کجا ترمووود و چوب پلاست بخرید
-
تعریف چوب پلاست و ترمووود!
- چوب پلاست چیست؟ خیلی راحت از اسم چوب پلاست میتوان دریافت که این متریال صنعتی در واقع ترکیبی از الیاف چوب و پلاستیک است که شباهت بسیار زیادی به چوب طبیعی دارد .
- چوب ترمووود چیست؟ (معنی ترمووود چیست) ترمووود در واقع چوبهای طبیعی فرآوری شده با مکانیزمهای حرارتی پیشرفته است که ماندگاری و استحکام بیشتری نسبت به سایر چوبها دارند.
احتمالا باید کنجکاو شده باشید که چرا اغلب نام ترمووود و چوب پلاست را با هم میشنویم بدون شک این مسئله به ویژگیهای مشابه و مزیتهای این دو متریال مربوط میشود.
چوب پلاست و ترمووود، چه مزیتهایی دارند؟
در ادامه برخی از ویژگی های چوب پلاست و ویژگی های ترمووود را به شما معرفی مینماید:
- کم وزنی و سبکی از مشخصات ترمووود و چوب پلاست میباشد
- هر دو متریال نسبت به رطوبت مقاومند
- هر دو متریال در مقابل تغییرات شرایط آب و هوایی مقاوم میباشند
- هر دو متریال در مقابل حشرات و انواع قارچها مقاوم هستند
- عایق بودن در برابر صدا نیز از خواص چوب پلاست و ترموود است
- هر دو متریال در مقابل حرارت مقاوم بوده و کند سوز هستد (به نوعی میتوان گفت که چوب پلاست و ترمووود ضد حریق میباشند)
چوب پلاست یا ترمووود کدوم بهتره
وقتی صحبت از انتخاب و مقایسه چوب پلاست و ترمووود به میان میآید، بدون شک باید از ویژگیهای منحصر به فرد هر متریال و بررسی معایب آنها سخن گفت.
ما فکر میکنیم که اصلیترین ویژگی چوب پلاست را میتوان دوستی با محیط زیست دانست. چرا چون چوب و پلاستیک تبدیل به یک متریال بسیار پرکاربرد و محبوب تبدیل میشوند .
که تا سالهای سال قابل استفاده و بازیافت هستند و این مسئله برای طرفداران محیط زیست بسیار حائز اهمیت است.
درباره ترمووود چطور اصلیترین ویژگی ترمووود همان با دوام و طبیعی بودن آن است.
هنوز هم خیلیها علیرغم دوستی با محیط زیست باز هم نمیخواهند که مصنوعات صنعتی را جایگزین متریالهای طبیعی و سنتی کنند.
آنها ترجیح میدهند تا حس و حال چوب را علاوه بر ظاهرش تمام و کمال داشته باشند. و چه متریالی بهتر از ترمووود میتواند نیاز این افراد را تامین کند.
به نظر ما مهمترین تفاوت ترمووود و چوب پلاست در این دو ویژگی خلاصه میشود. گروه صنعتی وود پلاست لند در ادامه به برخی تفاوتها و معایب چوب پلاستیک و ترمووود نیز اشاره میکند:
معایب چوب پلاست:
- متریال چوب پلاست نسبت به چوب در مقابل دما حساستر است
- برخی از انواع وود پلاست نا مرغوب (پلیپروپلین) برای استفاده در زمان بارش و مناطق مرطوب مناسب نیستند و ممکن است دچار تغییر حالت شوند.
معایب ترمووود:
- قیمت ترمووود نسبت به قیمت چوب پلاست گرانتر است
- قطع درختان و تخریب جنگلها برای تولید محصولات ترمووود
- اجرای ترمووود برای ساخت سازههای گرد و منحنی مناسب نیست
چه کسانی به سراغ متریالهای چوب پلاست و ترمووود میروند
یکی دیگر از ویژگیهای منحصر به فرد هر دو متریال چوب پلاست و ترمووود در واقع همهپسند بودن آنهاست.
به این معنی که هم لوکس پسندها، هم مدرن پسندها و هم طرفداران دکوراسیون سنتی و چوبی هر یک به نوعی از این دو متریال جذاب و دوستداشتنی استفاده میکنند.
انواع مدل چوب پلاست جدید و ترموود با طرحها و رنگهای متنوع باعث شده است که کاربرد این دو متریال در معماری بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.
کاربردهای چوب پلاست و ترمووود، از طراحی نما تا دکوراسیون داخلی
چوب پلاست و ترمووود در طراحی نما و طراحی داخلی ساختمان ها، محوطهسازی و به طور کلی معماری کاربردهای گستردهای دارند.
به عنوان مثال یکی از کاربردهای بسیار چشم نواز چوب پلاست متریال دور استخر در ویلاهای لوکس و لاکچری است (چوب پلاست استخر).
یک پیشنهاد جالب در آستانهی فصل زیبای پاییز میتوانید با چوب پلاست نمای داخلی منزلتان را پاییزی کنید.
به عنوان مثال استفاده از کفپوش چوب پلاست (چوب پلاست پارکت)، چوب پلاست قرنیز و چوب پلاست کمد تنها بخش کوچکی از کاربردهای جوب پلاست در خانه است.
همچنین برای ترمووود شامل ترمووود دیوارپوش، مبلمان ترمووود و انواع کفپوش های ترمووود (کفپوش ترمووود) که به کمک شما میآیند تا خانهای سنتی یا مدرن اما گرم داشته باشید.
فقط حواستان باشد که در زمان انتخاب چوب پلاست یا ترمووود حتما از راهنمایی مشاوران شرکت ها استفاده کنید ،تا به مرور زمان با مشکلات خرابی، شکستی یا تغییر رنگ در اثر استفاده رو به رو نشوید. میپرسید چرا؟
زیرا این محصولات با توجه به کاربردشان فرمولهای ساخت مختلفی دارند. مثلا کفپوش ترمووود نسبت به چوب ترمو که در نما استفاده میگردد .
از چوبی با بافتهای متراکمتر ساخته شده تا به مرور زمان شکل خود را از دست ندهد و نیاز به تعمیر و یا تعویض پیدا نکند.
در ادامه به برخی دیگر از کاربردهای ترمووود و چوب پلاست اشاره میکنیم که با استفاده از انواع چوب پلاست رنگی و طرح های ترمووود بسیار جذاب میشوند:
-
چوب پلاست بالکن
-
چوب پلاست الاچیق
-
نیمکت چوب پلاست پارکی (که جان میدهد برای حال و هوای پاییز!)
-
چوب پلاست فلاور باکس (گلدانهای چوب پلاست یا همان فلاور باکس چوب پلاست)
-
چوب پلاست کمد
-
چهارچوب چوب پلاست
-
چوب پلاست حفاظ
-
چوب پلاست حیاط،
-
ترمووود روف گاردن
-
ترمووود نمای ساختمان (ترمووود در نما ساختمان)
-
ترمووود طراحی داخلی (ترمووود در دکوراسیون داخلی)
هزینه اجرای چوب پلاست و ترمووود چقدر تمام میشود؟
قیمت های ترمووود و چوب پلاست با توجه به کاربردشان متفاوت میباشد اما آنچه مسلم است هزینهی تمام شده برای یک پروژه با چوب پلاست ارزان قیمت تر از ترمووود خواهد بود.
همچنین به عنوان مثال ترمووود نما قیمت متفاوتی با ترمووود در طراحی داخلی و محوطه سازی دارد. و یا مثلا چوب مورد استفاده در کف به دلیل ضخامت بیشتر قیمت بالاتری نیز دارد.
به طور کلی نوع سازه، ابعاد پروژه، محل اجرا، نوع طراحی، نوع زیرسازی و نوع خود چوب ترمو و چوب پلاست از جمله عواملی هستند که بر روی هزینه نصب ترمووود و چوب پلاست اثرگذارند.
در بالا به تاثیر خود چوب ترمو و نوع پروفیل های چوب پلاست بر روی هزینه ترمووود و چوب پلاست اشاره کردیم.
نوع کامپوزیت های چوب پلاست (پیویسی، پلیاتیلن، پلیپروپیلن)، وزن و کاربرد مقطع چوب پلاستیک از مهمترین عوامل تفاوت در پروفیل های چوب پلاست است.
چوب پلاست ارزان قیمت و چوب پلاست گران قیمت هستند. و این مسئله درباره ارزانترین ترمووود و گرانترین آن نیز صدق میکند.
شاید این اطلاعات برایتان کافی نباشد و احتمالا به دنبال عدد و رقم برای قیمت اجرای چوب پلاست و ترمووود میگردید.
گروه صنعتی وود پلاست لند که به دلیل نوسانات ارز، نیز لیست قیمت های خود را جهت ارائه سرویس و خدمات بهتر به اجبار به روز میکند امکان درج قیمت هارا بصورت مداوم روی وبسایت را ندارد.
بنابراین اگر میخواهید که اطلاعات دقیقتری از قیمتها داشته باشید به پروفایل این گروه در اینیستا گرام به آدرس woodplastland بی دردسر از طریق شبکههای اجتماعی و شماره تماسهای این گروه سوالات خود را مطرح کنید.
بهترین روش نصب چوب پلاست و ترمووود کدام است؟
مجری چوب پلاست
این گروه همچنین به منظور افزایش سرعت اجرا و نیز افزایش طول عمر چوب ترمو، به استفاده از چوب اشباع شده جهت زیرسازی ترمووود در هر یک از روشهای نصب ترمووود تاکید دارند.
ما به شما پیشنهاد میکنیم که بین بودجه و احساستان تعادل برقرار کنید.
مثلا تنها برای کاربردهای طراحی و دکوراسیون داخلی خانه که ساعتهای بیشتری را در آن میگذرانید به سراغ متریال ترمووود بروید و برای کاربردهایی با ابعاد وسیعتر از بهترین چوب پلاست ها استفاده کنید.
از کجا ترمووود بخریم
ازکجا چوب پلاست بخریم
جالب است بدانید که چوب پلاستیک در گذشته یک کالای وارداتی بوده و امروزه با پیشرفت تکنولوژی بسیاری از شرکت های چوب پلاست این محصول را تولید میکنند.
گروه صنعتی وود پلاست لند نیز یکی از اولین شرکتهای تولیدکنندهی چوب پلاست کامپوزیت و وارد کننده ترمووود فنلاند هست که از سال 1383 فعالیت خود را در این زمینه آغاز نمودهایم.
کلام آخر: چوب پلاست و ترمووود دو متریال بسیار پرکاربرد در طراحی داخلی و نمای ساختمانها هستند که به افراد کمک میکنند تا محیط خود را جذابتر و زیباتر نمایند.
در این مقاله درباره چوب پلاستیک و ترمووود، مزایا و معایب و همچنین کاربردهای گستردهی این دو متریال محبوب صحبت کردیم.
اگر تا انتهای با ما همراه بودید بدون شک جواب بسیاری از سوالات خود را درباره متریال ترمووود و چوب پلاست گرفتهاید و از این به بعد این دو متریال در انتخابهایتان جای ویژهای خواهند داشت.